Morten - Hjemmeside Eldorado

Gå til innhold

Hovedmeny:

Morten

Bandet

Jeg har vært med i Eldorado siden 1991. (het Janeiro da) .

Jeg har mange års erfaring fra korps, og spiller i dag slagverk i Vang Musikforening.

Har ved flere anledninger deltatt musikalsk på oppsetninger for Ringsaker Teater, både i revy og barneteater.Syntes slike oppdrag er givende, da det blir helt utenom det jeg vanligvis driver mest med på musikkfronten.

I det daglige jobber jeg i bygningsbransjen, nærmere bestemt som kalkulatør hos entreprenørfirmaet Syljuåsen AS på Gjøvik.

Min bakgrunn som slagverker, merkes på midifilene jeg lager. Her er det ikke noe ferdiginnspilte komp-mønstre med maskinell presisjon. Det skal ikke være for glatt og feilfritt. Jeg vet hvor mange armer og bein en perkusjonist har, og lager akkurat passe mye "lyd". Jeg er også ganske kresen på hvilke trommelyder jeg bruker. Publikum sier at det låter som om vi har en live trommeslager når vi står på scenen. Og når bassen legges til, får vi et stødig komp å "leke" oss på. :)

Jeg tilbringer en del tid foran pc'en på musikkrommet. Jeg har 2 gutter som også driver med musikk, da som klarinettister i skolekorpset. I tillegg er jeg så heldig å ha en forlovede som elsker musikk, og som synger i Eldorado! Jeg liker også å ta meg en sykkeltur når vær og føre er bra.


 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen